Criteria

Ben jij op basis van de informatie op onze website enthousiast over Capital Blue Partners en haar manier van werken? Bekijk dan hieronder de criteria die wij gebruiken bij het toetsen van een nieuwe investeringspropositie. Voldoe jij hieraan? Dan beoordelen wij graag jouw businessplan. 

Investeringscriteria

Gedreven en hands-on

Wij zijn ervan overtuigd dat bedrijven alleen succesvol kunnen worden, wanneer deze worden geleid door de juiste ondernemers. Capital Blue Partners is op zoek naar gedreven en hands-on ondernemers, die buiten de gebaande paden durven te treden, oplossingsgericht te werk gaan en weloverwogen risico's willen nemen.

Realistisch en schaalbaar businessplan

Capital Blue Partners hecht naast het toevoegen van betekenis, ook waarde aan het behalen van rendement. Daarom zijn wij op zoek naar bedrijven met een helder en realistisch businessplan en een gezonde maar robuuste groeistrategie.

Innovatief en disruptief

Wij krijgen energie van ondernemers die bestaande bedrijven, processen en systemen uitdagen om te vernieuwen of door te ontwikkelen. Capital Blue Partners helpt graag bij het verder opschudden van de markt door deze ondernemers te begeleiden bij het opschalen van hun bedrijf.

Omzet

De focus van Capital Blue Partners ligt op het schalen van betekenisvolle ondernemingen. In dat kader zijn wij op zoek naar bedrijven met een product dat reeds op de markt is gebracht en daarnaast aantoonbare omzet genereerd.

Investeerder én partner

Capital Blue Partners investeert graag in betekenisvolle bedrijven met kapitaal, kennis én ervaring. Wij zijn graag een partner voor ondernemers. Zo denken wij mee op het gebied van strategie, openen wij deuren en brengen wij focus aan, zonder op de stoel van de ondernemer te gaan zitten.

Plezier

Als familiefonds hechten wij minstens net zoveel waarde aan het succesvol verder ontwikkelen van betekenisvolle bedrijven, als aan het opbouwen van relaties en een sterk netwerk. Daarom vinden wij het belangrijk dat een ondernemer plezier heeft in het werk dat hij doet en wij een wederzijdse klik hebben.

Zijn wij een match? Deel je businessplan!