Professioneel georganiseerd family office

Capital Blue Partners streeft ernaar om te investeren in start- en scale-up bedrijven die via een innovatie betekenis toevoegen aan de maatschappij. Naast het verschaffen van vermogen, hebben wij als doel om dergelijke bedrijven op een gezonde manier te laten groeien door ook kennis, ons netwerk en de verschillende expertises binnen het team in te zetten. Dit betekent dat wij een samenwerking aangaan voor de lange termijn en de rendementen hiervan graag herinvesteren in nieuwe innovatieve bedrijven. Zo kunnen wij betekenis blijven toevoegen.  

Gezien Capital Blue Partner haar visie om naast investeerder, ook als (kennis)partner op te kunnen treden binnen betekenisvolle bedrijven, hebben wij een bijzondere interesse in disruptors die actief zijn binnen de agrarische sector, de voedselindustrie, de IT-sector of op het gebied van de energietransitie. 

Bekijk onze investeringscriteria om te onderzoeken of wij jouw nieuwe partner kunnen zijn en neem contact op! 

Ons team

Ons team is gedreven om samen met ambitieuze ondernemers aan het werk te gaan om waarde aan de maatschappij toe te voegen door betekenisvolle ondernemingen op de lange termijn verder te laten groeien. 

Teamfoto-scaled.jpg


Zijn wij een match? Bekijk het hier!