"Samen creëren wij waarde"

Capital Blue Partners kenmerkt zich door naast kapitaal, ook kennis en ervaring toe te voegen. Hierin hanteren wij onderstaande werkwijze en procedure. Spreekt dit jou aan en vink jij onze investeringscriteria af? Neem dan contact op en stuur ons je businessplan toe.

Door naast kapitaal, ook expertise in te brengen denkt Capital Blue Partners op strategisch niveau met ondernemers mee. Met het gezamenlijk doorgronden van een business model en het stellen van kritische vragen, helpt Capital Blue Partners betekenisvolle bedrijven om groei te realiseren.

Wat wij uitdragen wordt vertaald naar de praktijk. Wij zijn transparant in onze communicatie en verwachten dit ook van de ondernemers waarmee wij een samenwerking aangaan. Om ons werk zo secuur mogelijk te kunnen doen, hebben wij vertrouwelijke informatie nodig. Hier gaan wij te allen tijden zorgvuldig mee om.

Capital Blue Partners gelooft in het bundelen van krachten om gezamenlijk het beste resultaat te bereiken voor alle stakeholders. In dit kader wordt binnen de investeringsportefeuille ingezet op het creëren van synergiën.

Wij zoeken continue naar de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van onder andere voedsel, IT en de energietransitie. Ondernemers helpen om het bedrijf achter dergelijke innovaties op een gezonde manier te laten groeien, dat is wat Capital Blue Partners graag doet.

01

stap

Bekijk onze investeringscriteria. Zijn wij een match? Neem contact met ons op en deel je businessplan.

02

stap

Wij plannen bij een positieve beoordeling van je businessplan een kennismakingsgesprek in.

03

stap

Hebben wij een wederzijdse klik en kunnen wij jou daarnaast helpen in je investeringsbehoefte? Dan start onze verdere analyse.

04

stap

Beide nog steeds enthousiast? Dan zullen wij een intentieverklaring opstellen en ons due diligence onderzoek starten.

05

stap

Na een positieve uitkomst van ons due diligence onderzoek, zullen wij de juridische en financiële documentatie in orde maken en overgaan tot closing van onze investering. Op naar een succesvolle samenwerking!

 

Enthousiast over onze manier van werken?
Bekijk onze investeringscriteria.